Diensten

 

isoCraft biedt een breed scala aan diensten op het gebied van isolatie en plaatwerk. 

Hieronder vindt u een overzicht van onze belangrijkste diensten:

Inmeten
Onze professionals komen bij u op locatie om het object in te meten waar isolatie of plaatwerk nodig is. Op basis van deze metingen wordt er een nauwkeurig plan opgesteld voor de isolatiewerkzaamheden of het plaatwerk.

Prefab
In onze eigen werkplaats vervaardigen wij het plaatwerk op maat. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte montage op locatie.

Montage
Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige en duurzame montage van de isolatie en/of plaatwerk op uw object. Wij hebben ervaring met diverse isolatiematerialen, waaronder thermische, koude en akoestische isolatie.

Isolatiematerialen
Thermische isolatie: 

IsoCraft biedt diverse thermische isolatiematerialen aan om de warmtehuishouding van uw object te verbeteren. Deze materialen hebben uitstekende thermische eigenschappen waardoor warmteverlies wordt verminderd en energiebesparing wordt bereikt.

Koude isolatie: 

Wij bieden ook isolatiematerialen aan om uw object te beschermen tegen kou en vorst. Deze materialen hebben een hoge isolatiewaarde en voorkomen condensvorming op leidingen en apparatuur.

Akoestische isolatie: 

Geluidsoverlast kan zeer vervelend zijn. Met onze akoestische isolatiematerialen kunt u deze overlast verminderen en een comfortabelere omgeving creëren. Onze materialen absorberen geluidsgolven en verminderen zo de akoestische energie in de ruimte.


Plaatwerk
Onze vakmensen zijn tevens gespecialiseerd in plaatwerk. Wij bieden verschillende soorten plaatwerk aan, zoals aluminium en RVS. Dit plaatwerk kan op maat worden gemaakt en worden aangebracht op uw object.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen.